WiFi 6’lı TP-Link Modem Türkiye’de

ItalioBrot

Global Mod
Global Mod
TP-Link, Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojili birinci modemi olan Deco X20-DSL’i bu hafta Türkiye’de satışa sunuyor. Wi-Fi 6 ile Mesh teknolojisini bir ortaya getiren eserin fiyatı KDV dahil 1299 TL olacak.

TP-Link’in Deco Mesh WiFi ailesinin bir üyesi olan Deco X20-DSL, Harika VDSL2 takviyesine sahip (geriye dönük tüm xDSL tipleriyle uyumlu) ve Mesh WiFi ağı oluşturan bir modem. Çok yüksek kablosuz irtibat gereksinimi olan tüketicilerin muhtaçlığını giderecek olan modem, Üstün VDSL2 (Profil 35b) yardımıyla 4K görüntü, buluttan oyun, görüntü konferans üzere yüksek sürat gerektiren tüm uygulamaları problemsizce yapabiliyor. 350 M/sn artırılmış indirme suratı sağlayan modem ile oyundan sinema keyfine, yüksek sürat gerektiren iş uygulamalarından online toplantılara kadar her şey problemsizce yapılabiliyor.

TP-Link’in birinci Wi-Fi 6’lı modemi, bununla birlikte Mesh ağ teknolojisine de sahip. Wi-Fi 6’nın sağladığı üstün performansı Mesh’in sağladığı geniş kapsama alanıyla birleştiren eser, tüm meskeni kapsayan eksiksiz bir WiFi tahlili sunuyor. TP-Link, bu eser ile Deco serisinin eksik olan modem kesimini da tamamlıyor ve epeyce daha verimli bir Mesh ağı kurulmasını sağlıyor.

Çok geniş ve tıpkı anda fazlaca sayıda aygıtın ağa bağlandığı konutlar için ülkü bir modem olan eser, hem kablosuz hem kablolu kontakta yüksek suratlar sunuyor. Toplamda 1.8 Gbps kablosuz sürate sahip olan eser, bununla birlikte üzerinde yer alan 4 adet Gigabit WAN/Lan girişi yardımıyla yüksek süratte kablolu temas takviyesi de sağlıyor.

hem de yüksek güvenlik özellikleriyle de donatılan Deco X20-DSL modem, TP-Link’in ücretsiz HomeShield güvenlik paketi ile bir arada geliyor. Bu paket yardımıyla tüm ağ ve ağa bağlı aygıtların güvenliği üst düzeyde sağlanıyor. Gerçek vakitli IoT ve ağ muhafazası, kuvvetli Ebeveyn Kontrolleri ve kapsamlı raporlar HomeShield’in sağladığı avantajlar içinde.

TP-Link’in iOS ve Android takviyeli Deco uygulaması ile kolay kolay kurulan eser, bir daha bu uygulama üzerinden rahatlıkla her yerden yönetilebiliyor.