Whatsapp: son güncellemenin haberi

Futurist

New member
Yeni Whatsapp güncellemesinde halihazırda tüm kullanıcıların erişimine açık olan dört yeni özellik kullanıma sunuldu.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 16 Şubat 2023


Whatsapp’a yeni güncelleme geldi.



Halihazırda tüm kullanıcıların erişebileceği dört önemli yenilik tanıtıldı.

Whatsapp: son güncellemenin haberi


Sonunda whatsapp güncellemesi Android için halihazırda tüm kullanıcıların erişebileceği bazı yeni özellikler kullanıma sunuldu. Dört yeni özellik var ve bunları yalnızca uygulamayı güncelledikten sonra deneyebilirsiniz. şirketi Mark Zuckerberg gönderilen belgelere altyazı eklenebileceğini, grupların konu ve açıklama için karakter sınırlamasını artırdıklarını, tek seferde 100 adede kadar fotoğraf veya video göndermenin mümkün olacağını açıkladı kişiselleştirilmiş avatarlar oluşturmak ve bunları çıkartma veya profil resmi olarak kullanmak mümkündür.


Whatsapp gizli menüsü: ne hakkında?


Meta’nın mesajlaşma uygulaması, yaklaşık 2,5 milyar kullanıcıyla dünyanın en çok kullanılan uygulamasıdır. Yaklaşık altı aydır geliştiricileri, mesajları düzenlemekten gizli kullanıma, yeni emojilerden sohbetlerde anketler oluşturmaya kadar yeni işlevler önerme konusunda her zaman çok aktif oldular. Son zamanlarda hakkında daha fazla konuşuyoruz gizli menüama gizemi çözmenin zamanı geldi.



Uygulama ikonuna uzun süre basılı tutularak görüntülenebilen, uygulamayı kaldırmanızı sağlayan bir menüdür. Sık kullanılan kişilere veya widget’lara hızlı erişim gibi bazı öğeler eklendi ve çok az şey eklendi. Bu nedenle, bu konuda hiçbir gizem yoktur.