Pırlanta yüzük çeşitleri ve fiyatları

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Nereden pırlanta yüzük satın almalıyım diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktada, Pırlanta Merkezim’i tercih etmelisiniz. Birbirinden heybetli eserleri uygun fiyatlarla satın almak ismine yolunuz birinci vakit içinderda Pırlanta Merkezim’e düşmeli!

Pırlanta Yüzük Çeşitleri

Biroldukça bayan; pırlanta yüzük çeşitleri araştırması yapıyor. Hem usullerine tıpkı vakitte bütçelerine uygun pırlanta yüzük modelleri yardımıyla mükemmel bir aksesuara sahip olmayı düşünen bayanların önünde birbirinden kaliteli seçenekler yer alıyor. Gelin, pırlanta yüzük seçeneklerine yakından bakalım!

Pırlanta Tektaş Yüzükler

Tektaş yüzükler; özellikle evlilik tekliflerinin vazgeçilmezidir. Bunun yanı sıra, Sevgililer Günü’nde, doğum günlerinde yahut başka özel günlerde sevdiği bireye armağan almak isteyenlerin birinci tercihi olmayı başarır. Çarpıcı bölümleri ve göz alıcı dizaynları ile öbür yüzük modellerine kıyasla farkını ortaya koyar. Sevginin simgelerinden birisi haline gelmiştir. Elmasların özel kesitiyle oluşturulan bu yüzük modelleri; son derece bedelli bir işçiliğin eseridir. Yüzüğün ortasına yerleştirilen bir adet pırlanta ile göz alıcı dizaynına kavuşan bu yüzükler; beraberinde hoş bir hayatın başlangıcını da temsil eder.

Biroldukça kişi; pırlanta tektaş yüzükler ile öbür yüzük modellerinin içinde ne üzere farklar olduğunu merak ediyor. Her şeydilk evvel, sade lakin eşsiz bir görünümlerinin olduğunu söylemek gerekir. Bedelsiz madenler yerine altın ile harmanlanması onu pahalı kılar. Altın ve pırlantanın ahengini en düzgün biçimde yansıtır. Bunun yanı sıra, kimi pırlanta tektaş yüzüklerde birden epeyce pırlantaya yer verilir. Baş pırlanta ve etrafına yerleştirilmiş öteki pırlantalar ile ortaya kusursuz bir aksesuar çıkar. Yuvarlak, baget, kare kesitli taşlara sahip olan bu yüzük modellerine mutlaka hayran kalacaksınız. Ayrıyeten, sarı, pembe, beyaz tonlarıyla oluşturulan renk seçeneklerinin de fark yarattığını söylemeliyiz.

Tektaş yüzükler için fiyat aralıkları bin 848 TL ila 78 bin 400 TL içinde değişkenlik gösterir.

Pırlanta Beştaş Yüzükler

Tektaş yüzüklerden hoşlanmıyorsanız size ısrarla beştaş yüzükleri tavsiye ediyoruz. Beştaş yüzük modelleri; öteki yüzüklere kıyasla hayli daha heybetlidir. Pırlantanın en hoş halini bünyesinde barındırır. Beştaş pırlantalar; beyaz altından yapılan yüzük sınırıyla birleşerek ortaya eşsiz bir görünüm çıkarır. Ayrıyeten, tasarımı sırasında pırlantaya ek olarak safirden de faydalanılır. Özellikle safirin görkemli maviliğiyle tasarlanan beştaş yüzük modellerinden gözünüzü alamayacaksınız.

Vakitsiz bir forma sahip olan pırlanta beştaş yüzükler; bayanların parmaklarına başka bir estetik katar. Bunun yanı sıra, parmakların daha uzun gözükmesini sağlayarak başka yüzük modellerine kıyasla farkını ortaya koyar. Sonuç olarak, görüp gorebileceğiniz en heybetli yüzük olmayı başarır.

Beştaş yüzükler için fiyat aralıkları 2 bin 576 TL ila 53 bin 480 TL içinde değişir.

Pırlanta Baget Yüzükler

Pırlantanın dikdörtgen bir yapı ile tasarlanması kararında meydana gelmiş yüzük modelleridir. Klasik takılara kıyasla farklı bir ambiyansa sahiptir. Düz çizgilerden oluşan yüzeyi ile prizmatik bir yansıma meydana getirir. Yuvarlak kesim pırlanta yüzük modellerine kıyasla farklı bir görünümü bulunur. Işık yansımasını etkilemeyen toplam derinliği ile farkını ortaya koyar. Standart kesim pırlanta yüzüklere kıyasla etkileyici bir seçenektir.

Pırlanta baget yüzükler; bir yüzeyden giren ışığın öbür yüzeylere yansıması ile oluşan farklı imajı ile başka yüzük modellerinden daha yeterli bir seçenek olduğunu gösterir.

Baget yüzükler için fiyat aralıkları 3 bin 380 TL ila 47 bin 152 TL içinde değişir.

Pırlanta Tamtur Yüzükler

Çok sayıda pırlantanın birleşmesiyle oluşan pırlanta tamtur yüzükler beklentilerinizi tam olarak karşılayacak. Yüzük çizgisi boyunca birebir yahut farklı boyutlardaki pırlantaların dizilmesiyle tasarlanan bu yüzük modelleri; tektaş yüzük modellerinden hoşlanmayanlar için ülkü bir seçenek! Siz de alyans kullanmayı sevmiyorsanız muhakkak bu yüzükleri takabilirsiniz.

Pırlanta tamtur yüzükler; estetik algı dikkate alınmadan tasarlanmıştır. Şık bir tesir yaratmasıyla başka yüzük modellerine kıyasla ne kadar farklı olduğunu gösterir. Takdir edersiniz ki, birfazlaca yüzük modeli; özellikle özel günlerde takılır. Lakin, tamtur yüzükler; günlük kullanım için de ülküdür. Aşırılıktan kaçınması da onu farklı kılar. Gelinliklerle birlikte uyumlu bir biçimde kullanılabilir.

Tamtur yüzükler için fiyat aralıkları 3 bin 80 TL ila 48 bin 160 TL içinde değişir.

Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Karat, berraklık, renk ve kesim olmak üzere 4C kuralına nazaran hareket edilmelidir. Açık renkli, berraklık oranı fazla, kesim biçimi ile fark yaratan ve karat özellikleri beklentileri karşılayan bir eser satın alınmalıdır.
  • Parmak yapısına uygun bir seçim yapılmalıdır.
  • Fiyat karşılaştırılmasının yapılması koşuldur.
  • Özel günler için mi yoksa günlük kullanım için mi tercih edileceği belirlenmelidir.
  • İkram olarak alınacak ise kelam konusu kişinin parmak yapısı ve zevkleri dikkate alınmalıdır.
Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Siz de yüzük ölçüsü nasıl alınır diye düşünüyorsanız aşağıdaki süreci birebir uygulamalısınız.

  • Yüzük takılacak parmağa uygun diğer bir yüzük bulunmalıdır.
  • Milimetre ölçüsünde bir cetvelden yardım alınmalıdır.
  • Yüzüğün iç çapı ölçülmelidir.
  • Cetvelden mm pahası okunmalıdır.
Pırlanta Yüzük tutarları

Pırlanta yüzük fiyatları;

  • Tektaş yüzükler için bin 848 TL ila 78 bin 400 TL
  • Beştaş yüzükler için 2 bin 576 TL ila 53 bin 480 TL
  • Tamtur yüzükler için 3 bin 80 TL ila 48 bin 160 TL
  • Baget yüzükler için 3 bin 380 TL ila 47 bin 152 TL
içinde farklılık gösterir.

Etiketler

baget pırlanta tektaş yüzük