Petrol Ofisi, 2021’de de toplumsal medyanın doruğunda

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Petrol Ofisi, 2021’de de toplumsal medyanın doruğunda
Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile bu yıl 5’inci defa düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’de kazanlar muhakkak oldu. Yarış kapsamında; 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri içinde dijitalde yayınlanan çalışmalar üzerinden marka ve ajansların toplumsal medya performansları değerlendirildi. Objektif datalar ve heyet üyeleri tarafınca yapılan değerlendirmede, Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar bölümlerinin başkanı Petrol Ofisi, biri Altın 2 mükafata birden layık görüldü. Toplumsal medyanın en düzgünleri; 9 Haziran’da düzenlenen online bir merasimle mükafatlarını aldı.

SocialBrands Data Analitiği Ödülleri’nde 2 yılda 2 Altın Ödül

Bu sene de SocialBrands Bilgi Analitiği Mükafatları kısmında Akaryakıt kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi olan Petrol Ofisi, tepedeki yerini korudu. Petrol Ofisi, ayrıyeten 2,5 milyon kullanıcıya ulaşan Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Toplumsal Lig uygulaması ile de Taşınabilir Uygulama kategorisinde de Gümüş Ödül aldı.

Bölüm başkanı bu itibarlı başarıyı 2 yıl üst üste yineladı

Petrol Ofisi Social Media Awards Turkey 2020’de de Bilgi Analatiği Ödülleri’nde ‘Akaryakıt’ kategorisinin 1’incisi seçilmiş, Petrol Ofisi Toplumsal Lig ile de, Heyet Ödülleri’nde, hem ‘Fikir Başkanı ve Fenomen Kampanyası’ birebir vakitte ‘Sayfa ve Topluluk Yönetimi’ kategorilerinde 2 Gümüş Ödül’ün sahibi olmuştu.

“Social Media Awards’ı bir kere daha kazanmaktan gurur duyuyoruz”

Toplumsal medyanın günümüzde epeyce değerli hale geldiğini ve müşterilerin marka algılarının dijital mecralardan, giderek daha da fazla etkilenmeye başladığına dikkat çeken Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Günümüzde hepimiz, toplumsal medyada o kadar epeyce reklam ve iletiye maruz kalıyoruz ki, bu alanda gerçek işler yapılmadığında görünmez olmak artık içten bile değil. Bu yüzden de toplumsal medya, bugün artık fazlaca stratejik ve üzerinde epeyce büyük bir itinayla, dikkatle çalışılması gereken bir mecra pozisyonunda bulunuyor. Bu mecrada yalnızca güçlü bir marka gayesine çapalanmış, toplumun sahipleneceği hisleri uyandıran ve bu türlü farklılaşan markalar başarılı olabilir. Petrol Ofisi olarak, marka sıhhati göstergelerimiz olumlu tarafta önemli bir ivme gösteriyor. Bunda toplumsal medyada yanlışsız kurgulanmış, uzun soluklu projelerimizin de değerli bir katkısının olduğuna inanıyoruz. Bilhassa pandemi devrinde, topluma yarar sağlayan projelerimizin bağlantısının fazlaca tesirli olduğunu düşünüyorum. Social Media Awards’ı 2020 yılının akabinde bu yıl, 2’nci defa kazanmaktan takım olarak, gurur duyuyoruz. Daha uygununu yapmak için de hayli büyük bir motivasyon ile çalışmaya devam ediyoruz” diyerek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı
Alıntıdır