Odaklanmış Ultrason Teknolojisi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
yıllar geçtikçe ne yazık ki yaşlanıyoruz. Çoğumuz uzun yaşamak istiyor fakat yaşlanmak istemiyoruz. 30′ lu yaşlarla bir arada yüzümüzde kimi değişiklikler oluşmaya başlar. Birinci fark edilenler göz etrafında, alında kırışıklıklar, kahverengi lekeler, göz altında torbalanma ve yorgun söz veren koyu bir gölgedir. Bunu takiben cild alt katmanlarında bulununan kollajen ve elastik liflerdeki dejenerasyonlar, eskime ve yıpranma kararı cildimiz yerçekimine yenik düşer. Cilt altı dokusundaki yağ yastıkları takviyesiz kalır ve yanaklar ve çene sınırında , boyun bölgesinde sarkmalar meydana gelir. Sonuçta yüz ovali, çene çizgisi sertliğini kaybeder ve pek de istemediğimiz çene altı sarkmaları (gıdı) görülür.

Odaklanmış ultrason teknolojisi ses dalgalarını kullanmaktadır. Ses dalgalarının deri altında hedeflenen katmana ağır halde verilmesi kararı açığa çıkan ısıyı kullanır. Deri yüzeyi süreçten etkilenmez. Farklı aygıt başlıkları kullanılarak derinin 1,5- 3mm- 4,5 ve 13 mm. derinliklerine ulaşılabilmektedir. Hedeflenen katman derinin kollajen ve elastin lifler içeren derin katmanıdır. Burada odaklanan ağır ses dalgaları minimal ısı hasarı oluşturarak bedenin dokuda yeni kollajen lifler sentezlemesini sağlar. Bu yeni ve tazelenmiş lifler yardımıyla, cilt altı dokuda sıkılaşma ve cilt yüzeyinde parlaklık, ince kırışıklıklarda düzelme meydana gelir.

Uygulama, cilt yüzebir daha jel sürülerek, ciltte sıkılaşma istenen bölgede, ultrason başlığı sıra sıra gezdirilerek yapılır. İğne , neşter , ilaç kullanılmaz. Ağrısız bir süreçtir ve öncesinde anestezi gerektirmez. Ortalama 45-60 dakika sürer. daha sonrasında rastgele bir kanama, morluk, yara kabuk oluşmaz. Ciltte yavaşça bir pembelik olur ve yaklaşık 1 saatte geçer. Kişi süreç daha sonrasında olağan günlük yaşantısına, işine dönebilir. Cilt yüzeyinde rastgele bir hasar yara bere oluşturmadığından her mevsim yazın dahi yapılabilmektedir.

Odaklanmış ultrason teknolojisi, yüzde; kaş köşelerinin kaldırılmasında, dudak etrafındaki ince kırışıklıkların düzeltilmesinde, yüz ovalinin belirginleştirilmesinde, çene sınırının ortaya çıkarılması ve boyun bölgesindeki sarkmanın düzeltilmesinde ayrıyeten kol altlarındaki, bacak iç kısımlarındaki sarkmalarda ve karın bölgesindeki cildin sıkılaştırılması için bölgeye özel başlıklar seçilerek uygulanmaktadır.

Odaklanmış ultrason ile cilt germe, ekseriyetle 30 yaş üstü bayan ve erkeklere, bilhassa ameliyat olmayı tercih etmeyen, lakin yerçekimi ve elastikiyet kaybına bağlı görülen deri sarmasından kurtulmak isteyen herkese, deride açık yara ve enfeksiyon bulunmadığı sürece uygulanabilmektedir.