Microsoft, Windows 11 İçin bir daha Tasarlanmış Bir Power Toys Hazırlıyor!

Futurist

New member
Microsoft PowerToys, Windows 11’de güncellenmiş bir sürümü ile karşımızda olacak. Windows 11’in piyasaya sürülmesindilk evvel, dikkatler büyük ölçüde arayüz ve tasarım güzelleştirmelerine odaklanmıştı, fakat yeni işletim sisteminde ileri seviye kullanıcıların da heyecanlanacakları bir şey var üzere görünüyor.

Perde ardında, Microsoft, profesyonel kullanıcıları için yardımcı program paketi olan PowerToys için bir yükseltme üzerinde çalışıyor. Kitaplık, daha geniş bir özelleştirme seçenekleri yelpazesinin yanı sıra olağan kullanıcıların erişemeyeceği aksiyonları gerçekleştirme yeteneği de sunuyor.

  • Windows 11 Hakkında Sık Sorulan Sorular ve Karşılıkları
Bu yılın ekim ayının ortalarına yanlışsız Windows 11 piyasaya çıktığında, bu yeni işletim sistemi için özel olarak tasarlanmış olan PowerToys uygulaması da hazır olacak. Windows 10’da gördüğümüz özelliklerine ek olarak geliştirilmiş arabirim ve yeni erişilebilirlik seçenekleri ile birlikte geleceği düşünülüyor.

Mevcut PowerToys paketi ve sisteme eklediği özellikleri buradan bakılırsabilir ve indirip sisteminize kurarak deneyebilirsiniz.