LET’S TOLLINIATE, Sevgililer Günü görevi

Futurist

New member
Kendini her zaman arıları korumaya adamış iklim teknolojisi şirketi 3Bee, Fantasanremo’nun sürdürülebilirlik ortağıdır. Sevgililer Günü için görev.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 27 Ocak 2023


3 ArıHer zaman arıları korumaya kendini adamış olan iklim teknolojisi şirketi, FantaSanremo’nun sürdürülebilirlik ortağıbiyoçeşitliliğin yenilenmesinin önemini dile getirmek amacıyla.



Sevgililer Günü’ne özel bir görev de var.

3Bee, Fantasanremo’nun biyolojik çeşitlilik ortağı: polliniAMO, Sevgililer Günü görevi


Yeni baskının başında çok az şey eksik. İtalyan Şarkı Festivali ve çevrimiçi oyun başlamak üzere FantaSanremo. Bu yıl 3 ArıKendini her zaman arıların korunmasına adamış iklim teknolojisi şirketi , çevrimiçi fantezi oyununun sürdürülebilirlik ortağıdır. Amaç, biyoçeşitliliğin yeniden canlandırılmasının öneminin sözcüsü olmak, yurttaşları ve işletmeleri yardım çığlığına dahil etmektir. #Pollini yapalımarıları ve tozlayıcıları koruma görevi.


Birkaç hafta sonra yeni bir iddia başlatıldı. Aziz Valentine. Gezegen için gerçek evrensel sevgi kavramının sembolü haline gelen bazı girişimlerle şekillenen bir proje.

3Bee, değişimi mükemmel bir şekilde temsil ettiği için FantaSanremo’nun sürdürülebilirlik ortağı olmaya karar verdi. Aslında, dijital teknoloji sayesinde, arkasında sağlam bir gelenek olan bir formatı dönüştürmeyi ve geliştirmeyi başardı. Aynı şekilde, 3Bee çevreyi koruma, sorunları analiz etme ve bizi çevreleyen biyoçeşitliliği geliştirme şeklimizi değiştiriyor.



Dijital ve teknoloji arasındaki sinerji, doğa ve teknolojinin bir araya geldiği Oasis’imizin giderek daha fazla başrol oynayacağı bağlantılı bir gelecek için çok önemlidir. Misyonumuzun Dünya gezegenine yönelik bir sevgi jesti olduğuna inanan #ImpolliniAMO, aynı zamanda bu Sevgililer Günü’nün kahramanı olacak ve 2023 boyunca bize eşlik edecek her bakımdan güçlü bir farkındalık sloganı haline gelen yeni iddia olacak.



Tüm biçimleriyle sevgi değerli bir varlıktır, tıpkı biyoçeşitlilik, arılar ve tozlayıcılar gibi korunması ve muhafaza edilmesi gereken bir kaynaktır i. Bu nedenle vatandaşlar, belediyeler ve erdemli şirketler olarak hepimizin içinde hissetmesi gereken önemli bir ortak projeye hayat verme kararı aldık. #Impollinati, kendine, çevreye, ebeveynler ve çocuklar arasındaki ve aynı zamanda şirketler arasındaki tüm biçimleriyle sevgidir: yalnızca ortaklarımızın taahhüdü ve katkısıyla, aslında somut bir değişime ulaşabiliriz” dedi. Niccolo Calandri3Bee’nin CEO’su.



3Bee, FantaSanremo’nun ortağı


Çiçekler Sanremo Festivali’nin simgesidir ve arılar ve tozlayıcılar için değerli bir kaynak. Bu nedenle 3 Arıbirlikte FantaSanremoyaratıldı Çiçeklerin Vahası, bir sanatçı Ariston sahnesinde sürdürülebilir eylemler gerçekleştirdiğinde nektarlı ağaçlar dikecek ve bakımını yapacak. Bu gerçekleştiğinde, 3Bee sürdürülebilir bonus değeri +10 puan. Arıları ve tozlayıcıları desteklemek için biyoçeşitliliği korumak için herkes basit bir tıklamayla arı kovanları ve ağaçları benimseyerek katılabilecektir. ONLAR FantaSanremo oyuncuları 3Bee Ligi’ne katılabilecekler ve harekete geçirici mesajı harekete geçirelim tozlaşalım aracılığıyla Oasi dei Fiori’ye inebilecekler. Kullanıcılar, bu inanılmaz mücadelede ekipleriyle birlikte yer alabilecekler. sürdürülebilir bonus 3Bee, seçtikleri sanatçılar tarafından gerçekleştirilen eylemler sayesinde. 3Bee, önemli projelerle kendilerini çevreye adamak isteyen şirketler için bir biyoçeşitlilik ortağıdır. Bir sonraki Sevgililer Günü vesilesiyle 3Bee, gezegen sevgisi kavramıyla bağlantılı biyoçeşitliliği ön plana çıkararak davetli insanlardan oluşan bir topluluk oluşturacak. #Pollini yapalım.