İmamoğlu ‘artık afişe edeceğim’ dedi: Ey halkımız, sizin metroyla buluşmanızı engelliyorlar

YuvarlakMasa

Global Mod
Global Mod
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, metro ihalesine onay vermeyen Cumhurbaşkanlığının 2022 bütçesinde onay vermediği metro projelerinin, İstanbul’daki bütün metro, metrobüs ve otobüs duraklarına afişlerini asacağını söylemiş oldu.

‘ŞİMDİ BUNLARI AFİŞE EDECEĞİM’

İmamoğlu bu durumu insanların duymasını sağlayacağım diyerek engellenen metro projelerini afişe edeceğini söyleyerek “Bütün metrobüs duraklarına, üst geçitlere yazsınlar, ‘Ey halkımız, sizin metro ile buluşmanızı engelliyorlar’ yazdıracağım” dedi.

İmamoğlu, İstanbul’da şahsî çıkar ve ihtirasların önde tutularak yapıldığı yanlışların engellenmesi gerektiğini belirterek “Bu işi goren, aklı selim bir biçimde tahlil eden bir akıl var, o akıl umuyorum İstanbul’un meselelerini çözmeye muktedir olur. O aklın İstanbul’da olduğunu hissediyorum, siyasi bir vazife yaptıklarını da anlıyorum lakin anlamak istemiyorum. O muktedir akılla ‘sen nasıl bu yanılgıyı yaparsın’ deyip Beylikdüzü sınırına hazine onayını ek listede süratlice çıkarabilir” dedi.