Eşinizle kaliteli vakit geçirmenin yolları

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Günümüzde biroldukça çift, birbirine kâfi vakit ayıramamaktan şikayet ediyor. Ağır çalışma saatleri, eşlerin gereğince vakit geçirememesine niye oluyor. Yapılan ortak paylaşım bir saatten daha sonra televizyon izlemekten öteye geçmiyor. Bu durum, vakit içinde eşlerin birbirlerinden uzaklaşmalarına hatta kopmalarına kadar gidebiliyor. Eşinizle daha kaliteli vakit geçirmek, eski günleri geri getirmek mümkün. İşte meskeninize memnunluk getirecek birkaç teklif.

1. Birinci randevunuzu bir daha düzenleyin

Birinci buluşmanız tahminen mükemmel tahminen de epey saçma geçmiş olabilir. Hiç fark etmez. Yaşınız kaç olursa olsun, birinci buluşmanızı yenidenlayın. Bu aktivite, eşinize niye aşık olduğunuzu hatırlamanızı sağlayacaktır. İşleri, faturaları, çocukları ve hayatınızın odak noktasındaki her şeyi bir kenara koyun ve bu duygusal vakit seyahatinin tadını çıkarın.


2. Baş başa bir gece geçirin

Hoş yemekler yapın yahut yapamıyorsanız sipariş verin. Meskende üzerinize yapışan pijamalarınızı çıkarıp, hoş giysiler giyinin. En sevdiğiniz müzik eşliğinde hoş bir akşam yemeği yiyin. Size ilişkin olan bu vakit, birbirinizin bir daha farkına varmanızı sağlayacaktır.


3. bir arada bir şeyler yapın

kimi vakit rutinden çıkıp yeni şeyler denemek, eşinizle daha kaliteli vakit geçirmenin âlâ bir yoludur. Spor yapabilir, kursa gidebilir, seyahatlere katılabilir yahut yalnızca yürüyüşe çıkabilirsiniz. Aslında ne yaptığınız epeyce değerli değil. Değerli olan, ne yaptığınız değil, sevdiğiniz biriyle yapmanızdır.


4. Yeteneklerinizi konuşturun

Kimi beşerler düzgün kıssa ve şiir yazabilir, kimileri müziğe ilgi duyabilir ya da düzgün fotoğraf yapabilir. Hangi mevzuda yeteneğiniz var ise, eşiniz için bu yeteneklerinizi ortaya koyun. Sonuç, sonsuza kadar hatırlayacağınız bir anı olacaktır.


5. Bir tatil yahut hafta sonu kaçış planı yapın

Çiftlerin, daima dört duvar içerisindeyken eşinizi seviyor olmanız yahut şikayet ediyor olmanız bir süre daha sonra anlamsızlaşabilir. Küçük bir değişiklik ise bağlantıya fazlaca şey katabilir. Kısa bir tatil yahut bir hafta sonu kaçışı planlayın. Görünüm değişikliği, bağlantınız için mükemmeller yaratacak ve birbirinizi daha yakından daha romantik görmenizi sağlayacak.


7. birlikte oyun oynayın

Bilhassa oyun oynamayı seven bir eşiniz var ise bu teklifle epey eğleneceğinizi garanti ederiz. Mısır patlatın, yatakları oturma odasına taşıyın ve en sevdiğiniz görüntü oyunlarını oynayın. Hatta epey eskilere gidip çocukluk vaktindeki bir oyunu oynayabilirsiniz. Bu kendinizi eşinize daha yakın hissetmenin eğlenceli bir yoludur.


8. Sinema günleri düzenleyin

En sevdiğiniz sinemalardan oluşan bir sinema gecesi düzenleyin. Eski sinemaları izleyerek eğlenebilir, gerilimden uzaklaşır ve rahatlayabilirsiniz.