Covid, eşsiz aşı geldi: EMA’nınki

Futurist

New member
Pandemi “sonuna” rağmen Covid ile mücadele durmuyor: tek aşı geldi ama İtalya’da 10 milyon doz kullanılmadı

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 28 Mayıs 2023



meydan okuma Kovid pandeminin “resmi” sona ermesine rağmen asla durmadı DSÖ tarafından kararlaştırıldı ve şimdi tek aşı geliyor: EMA istiyor sonbaharda. Avrupa İlaç Ajansı, benzersiz etki spektrumuna sahip olan Xbb’ye karşı güncellenmiş olanı üretmeyi hedefliyor. Amaç ise sonbahara kadar üretmek.

Covid, Xbb’ye karşı eşsiz aşı geldi


karşı güncellenmiş ve yapılandırılmış bir anti-Covid aşısıdır. SarsCoV2 virüsünün Xbb varyantışu anda en popüler olan. tavsiye Avrupa İlaç Ajansı’nın (Ema) ilaç şirketlerine gönderilecek ve aynı zamanda EMA’nın kendisi sonbaharda Amerika’ya yeniden aşılama önerecek. Kim için? Özellikle nüfusun en riskli kesimleri için, yaşlı ve bağışıklığı baskılanmış deneklerden başlayarak. ANSA, stratejinin EMA’nın Covid’e karşı aşılar ve terapötik ürünler müdürü Marco Cavaleri tarafından açıklanan strateji olduğunu açıklıyor.

On milyon kullanılmayan doz


Tüm bunlar, tahminlere göre İtalya’da satın alınmış ve kullanılmamış, 10 milyondan fazla doz anti-Covid aşısı. hata yatıyor zayıf yapışma Son aylardaki aşılama kampanyasına. Kim söyledi? İtalyan Hastane Farmakolojisi Derneği (Sifo) Başkanı, Arthur Şövalyesi.