Anne yanı beşik ne vakte kadar kullanılır?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Anne yanı beşik nedir? Bu hem de sepet beşik olarak da bilinir. Anne-babanın kullandığı yatak odasında, yatak odasının çabucak ucuna koyulur. bu biçimdece bebeklerin daima göz önünde olmasına yardımcı olur.

Bebeklerin nerede uyuyacağı her vakit büyük bir soru işareti meydana getirir. Zovovo.com’un hazırladığı En Uygun Anne Yanı Beşik içeriğine nazaran Ebeveynlerin kendi yatağına alması başlangıçta hoş ve heyecanlı olsa da ahenge esnasında bilinçsiz olarak bebeklere ziyan verilmesi hayli muhtemeldir.

Farklı bir odaya yatırmak da bir şey olduğunda uyanmamaya niye olabilir. Çünkü kalın duvarlar ağlama sesini azaltacağı için uyanmayabilirsiniz. Bu niçinle bez değiştirmesi ya da mama verme üzere bir gereksinimi olduğunda bunu uyanana kadar fark etmeyebilir.

Burada devreye giren anne yanı beşik çözümler sunmaktadır. Günümüzde buna dair farklı dizaynlarda eserler imal edilir. Her birini inceleyebilir, ortalarından size en uygun olana karar verebilirsiniz.

Anne Yanı Beşik Ne Kadar Kullanılabilir?

Anne yanı beşik
genellikle 6 aylığa kadar kullanılır. Lakin temel olarak 0-12 ay içinde kullanıma uygundur. Her ne kadar bunlar başlangıçta kullanışsız ve gereksiz bir yatırım üzere gelse de belirttiğimiz üzere bebeklerin sıhhati ve onlarla ilgilenilmesi için pek değerlidir.

Zira onları olağan bir yatakta yatırmak, yuvarlanarak düşmelerine sebep olabilir. Bebekler narin oldukları için bu önemli sıkıntılara yol açabilir. Sağlam bir yapıyla üretilen anne yanı beşikler, ebeveynlere yardımcı olmaktadır.

Anne Yanı Beşik Nasıl Olmalı?

Peki, anne yanı beşik nasıl olmalı? Şayet sıkıntısız ve kaliteli bir biçimde kullanabileceğiniz bir beşik arıyorsanız öncesinde kimi bahisleri bilmeniz gerekir. Bunlardan bir tanesi taşınabilir olmasıdır. Şayet sık sık ziyaret ediyorsanız, bebeğinizi de birlikteinizde götürmeniz gerekir. Çünkü konutta anneanne-babaanne üzere bir şahısla bıraksanız bile anne-babanın yerini asla tutmaz.

Ayrıca bebeğiniz de vakit içinde sizi özleyecektir. Ek olarak aklınız da bebek ve ona bakan bireyde kalır. Çünkü yaşlılar tecrübeli olsa bile ilerleyen yaş sebebiyle gereksinimlerini gerektiği üzere yapamayabilir. Katlanabilir & sökülüp takılabilir stilde olan eserler bu mevzuda size yardımcı olur.

bu biçimdece yola çıkarken beşiği de yer kaplamaksızın birlikteinizde götürebilirsiniz. Bu sayede nerede olursanız olun bebeğinizi yanınızda meselesiz olarak uyutabilirsiniz.

Her Tarafı Kapalı Olmalıdır

Anne yanı beşik
modelleri pek geniştir. Bunlardan kimilerinin yalnızca 3 tarafı kapalıdır. Açık olan tarafı ekseriyetle anne-babanın yatağına yaslanır. bu biçimdece temel olarak bebekle daha rahat bağlantı kurmak, bir şey olduğunda müdahale etmek amaçlanır.

Ancak emeklemeye başlayan bir bebek buradan kolay bir biçimde çıkabilir. Ayrıyeten ebeveyn epeyce agresif uyuyorsa kolu ezkaza bebeğe de gelebilir. ötürüsıyla dört bir yanı kapalı olan modeller hem anne-babalar birebir vakitte bebekler için daha inançlı ve kullanışlıdır.

bu biçimdece hem gece siz uyurken çıkmasını engelleyebilir, tıpkı vakitte inançlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kaliteli Olmalıdır

Anne yanı beşik
almadan evvel kaliteli bulunmasına da dikkat edilmelidir. Günümüzde bunlar farklı markalar tarafınca imal edilir. ötürüsıyla kalite her birinde farklılık gösterir. Kalitesiz olması kısa müddet daha sonra kırılmasına niye olabilir. O denli ki kimileri kısa mühlet daha sonra kullanışsız olduğunu kanıtlayabilir.

Bu niçinle yüksek kaliteye sahip olanlar size daha yeterli tahliller sunacaktır. Bu kapsamda gerecine de ihtimam gösterilmelidir. Bunun ham unsuru insan sıhhatine ziyanlı hususlar bulundurmamalıdır.

Tüm bunlara dikkat ederek bir anne yanı beşik alırsanız hem bebeğin güvenliğini sağlayabilir birebir vakitte gerektiği vakit ona kısa müddette ulaşabilirsiniz. İnternette bulunan farklı modelleri detaylı olarak incelerseniz, sizin için en kullanışlı olana karar verebilirsiniz.

Kaynak: https://www.zovovo.com/anne-yani-besik/

Etiketler

anne bebek beşik