Alışveriş Tutkunlarının Kutsal Günü Geldi: 11.11 İndirimleri

ItalioBrot

Global Mod
Global Mod
Her yıl büyük indirimlerin yapıldığı 11.11 kampanyası, 2021 yılında da bir fazlaca kullanıcının beklentilerini karşılamak için fırsatların kapılarını aralayacak. 11 Kasım’ın birinci dakikalarından başlayarak 24 saat boyunca sürecek olan indirim fırsatları, sunduğu avantajlarla bir epeyce alışveriş tutkununun yıllar ortasında kalbini kazandı ve merakla beklenen bir gün haline geldi.

Her cinsten binlerce mağaza, marka, satıcı ve internet sitesinin katıldığı 11.11 indirimlerinde binlerce kategoride oluşan indirim fırsatları tüm taraflar için yılın en kârlı periyotlarından biri olarak kabul ediliyor. İster gereksinimlerinizi karşılamak ister hobileriniz için olsun aradığınız her şeyi daha uygun fiyatlarla bulabileceğiniz indirim devrini daha kârlı bir hale getirmek içinse binlerce satıcı ve internet sitesi içinden en uygununu anlık olarak takip ederek stoklar tükenmeden satın almalısınız. bu türlü baktığınızda imkansız üzere görünse de aslında çok kolay bir epeyce sistem var. Alışveriş sürecinizi daha avantajlı hale getirecek bu sistemlere yazının devamında değineceğiz.

11.11 Alışveriş Listesi Oluştururken Dikkat!

11.11 indirimlerini en güzel biçimde pahalandırmak için birtakım hazırlıklar yapmanız gerekiyor. Bunların başında doğal ki alışveriş listesi oluşturmak geliyor. Bu listeyi hazırlarken evvelarinizi ve onlara muadil olan eserleri de yazmak yararınıza olacaktır zira hangi eserin ne kadar indirime gireceği büsbütün sürpriz.


Almak istediğiniz eserleri ehemmiyet sırasına nazaran listeledikten daha sonra bu eserleri ilgili internet sitelerinde takibe alabilirsiniz. Bu durum bir daha yorucu olabilir çünkü bir hayli farklı internet sitesi var ve hangisinin daha âlâ fırsat sunacağını varsayım etmek mümkün değil. Her birini tıpkı anda takip etmek de pek yorucu ve vakit alacağı için fazlaca istediğiniz bir eserin en uygun fiyatını kaçırma ihtimaliniz artacak. Bu durumdan en yeterli biçimde yaralanmak için ise fiyat karşılaştırma platformlarını kullanarak ilgili mamüllerin tüm internet sitelerindeki ve mağazalardaki meblağlarını takip edebilmeniz mümkün. Bu manada pek gerçek sonuçlar veren fiyat karşılaştırma platformlarının başında ise Akakçe geliyor. Yalnızca mamüllerin satıcılar içindeki fiyat farklarını değil hem de geçmiş fiyatlarını da takip edebileceğiniz tablolar da sunan internet sitesi, 11 Kasım’daki indirimlerin ne kadar gerçek olduğunu da tespit etmenize imkan sağlıyor. Bu sayede alacağınız eserin hakikaten indirimde olduğundan emin olarak satın alabilirsiniz.

11.11’de Hangi Eserleri Tercih Etmelisiniz?


11.11 indirimleri sırasında binlerce kategoride sürpriz fırsatlar olsa da birtakım eser kümelerinde yıl içerisinde hayli fazla indirim düzenlenmiyor. Bu kategorilerin başında olağan ki elektronikler geliyor. Televizyon, laptop, akıllı telefon, akıllı saat, bilgisayar modülleri ve aksesuarları üzere teknolojik mamüllerin fiyatlarının hem yüksek olması tıpkı vakitte yüksek indirimlerde satılma oranları çok düşük olduğu için 11 Kasım alışveriş şenliği sırasında daha epeyce teknolojik gereksinimlerinize yönelmeniz çok mantıklı bir karar olacaktır. Bunun yanı sıra beyaz eşya üzere mesken eserleri de birebir elektronik eserler üzere kaçırılmaması gereken fırsatlar sunabilir. Bu yüzden alışveriş şenliğinde stratejik hareket ederek beklediğinizden daha kârlı bir alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz.

Dolandırıcılara ve Fırsatçılara Dikkat!


İndirim şenliklerinin maalesef en berbat yanlarından biri de oluşan ortamdan yaralanmaya çalışan dolandırıcı ve fırsatçılar olur. Her iki kümede bu tip indirim devirlerinde farklı usuller denese de bu durumlardan kaçınmak artık çok kolaylaştı. Örneğin eser fiyatını şişiren fırsatçılardan kaçınmak için mamüllerin geçmiş fiyatlarını Akakçe’den takip ederek kolay bir biçimde aşabilirsiniz. Dolandırıcılarla uğraş ise biraz daha çetrefilli olsa da muteber ve kendini ispat etmiş internet sitelerini tercih etmek hem iade sürecinde hem mamüllerin özgünlüğü manasında mümkün sıkıntılarla karşılaşmanıza mahzur olur. Yılda sadece bir gün olan bir aktifliğin hüsranla sonuçlanmaması için karşılaştığınız indirimleri, internet sitelerini ve satıcıları kesinlikle kısa müddette olsa araştırın ve etiket meblağlarına kuşku ile yaklaşın.