24H2 güncellemesinde uyumluluk sorunları var

Futurist

New member
Şirket, uyumsuzluklar nedeniyle bazı bilgisayarlarda Windows 11 24H2 güncellemesini yayınlamayı durdurdu






İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 7 Ekim 2024, 18:52




Microsoft, son güncellemesiyle olası sorunlar, hatalar ve arızalarla karşılaştı. Windows 11 24H2. İşte varsa ne yapmalısınız sorunlar İle ilgili uyumluluk bazı bilgisayarlarla.

Windows 11 24H2: nasıl indirilir


Yeni güncellemeyi indirmek için iki olasılık vardır: PC Ayarları ve Windows Güncelleme'yi kullanın. Ayarlar uygulamasını açıp “Windows Güncelleme” öğesine gittikten sonra, “En son güncellemeleri al” seçeneğine ve son olarak “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Veya Windows 11 24H2 ISO dosyasını doğrudan Microsoft web sitesinden indirmek ve ikincisini sistem güncellemesini başlatmak için kullanmaktır. Ancak bilgisayarınızın minimum gereksinimleri karşılaması gerekir, aksi takdirde uyumluluk sorunlarıyla karşılaşırsınız.

Windows 11 24H2: Microsoft'un kararı


Microsoft, güncellemenin aşağıdakilerle donatılmış bazı bilgisayarlarda yayınlanmasını geçici olarak askıya almaya karar verecekti: Intel CPUuyumluluk sorunu nedeniyle. Uyumsuzluk özellikle sürücülerle ilgilidir Intel Akıllı Ses Teknolojisi (SST) ve bunun sonucunda ortaya çıkan şey “Ölümün mavi ekranı” (BSOD),

Windows 11 24H2: sorunun nasıl çözüleceği


Kullanıcılar Intel SST sürücülerini sürümlere güncelleyerek uyumsuzluğun üstesinden gelebilir 10.30.00.5714 (veya üzeri) veya 10.29.00.5714 (veya üzeri). Bu güncelleme Windows Update aracılığıyla da yapılabilir.

Sorunu çözdükten sonra Windows 11 24H2 güncellemesinin sisteminize sunulması için 48 saate kadar beklemeniz gerekebilir. O yüzden endişelenme.