Microsoft, Dev ve Beta Kanallarında Windows Insider’lar için yeni bir Windows 11 önizleme yapısı yayınladı. Windows 11 Build 22000.160, test yapan kullanıcılar için birkaç yeni özellik sunuyor. Daha kıymetlisi ise artık geliştirme takımı tarafınca yeni bir Windows 11 ISO belgesi yayınlandı ve pak heyetim yapmak isteyenler bu metodu kullanabilir.
Bilhassa belirtelim, ISO evrakı 22000.132 yapısına ilişkin ve pak heyetim daha sonrasında yükseltme yoluyla yeni sürümlere geçebilirsiniz.
Windows grubu, ISO kullanarak yapılan kurulumlarda OOBE (kullanıma hazır deneyim) ekranını bir daha tasarladıklarını söylüyor. Bu ekrana artık PC’yi isimlendirme özelliği de eklenmiş durumda. Ayrıyeten birinci heyetim ekranından daha sonra gelen “Başlarken” evresi yeni bir tecrübe sunuyor ve yeni ISO evrakıyla bir arada deneyebilirsiniz.
Windows 11 ISO evrakı resmi olarak birinci sefer sunulmaya başladı. Bu belgeyi edinmek istiyorsanız Windows Insider Programına üye olmanız gerekiyor. Çabucak aşağıdaki ilişkiyi kullanarak yeni ISO belgesini indirebilirsiniz.
Bilhassa belirtelim, ISO evrakı 22000.132 yapısına ilişkin ve pak heyetim daha sonrasında yükseltme yoluyla yeni sürümlere geçebilirsiniz.
Windows grubu, ISO kullanarak yapılan kurulumlarda OOBE (kullanıma hazır deneyim) ekranını bir daha tasarladıklarını söylüyor. Bu ekrana artık PC’yi isimlendirme özelliği de eklenmiş durumda. Ayrıyeten birinci heyetim ekranından daha sonra gelen “Başlarken” evresi yeni bir tecrübe sunuyor ve yeni ISO evrakıyla bir arada deneyebilirsiniz.
Windows 11 ISO evrakı resmi olarak birinci sefer sunulmaya başladı. Bu belgeyi edinmek istiyorsanız Windows Insider Programına üye olmanız gerekiyor. Çabucak aşağıdaki ilişkiyi kullanarak yeni ISO belgesini indirebilirsiniz.
- Windows 11 Build 22000.132 ISO Evrakı
- Focus Sessions ile birlikte yenilenen Saat uygulaması. Bu özelliğin bilgilerina bu ilişkideki yazımızdan bakabilirsiniz.
- Başlat altındaki güç menüsü, bir daha başlatma bildirimleri, Windows Update Ayarları sayfası ve sağ altta görünen Windows Update simgesi üzere yerlerde güncellemeler için bir daha başlatmanın ne kadar süreceğine ait kestirimleri görme yeteneği test ediliyor. Bu özellik şu an için yalnızca SSD’li bilgisayarlarda görülecek. Kimi geliştirmelerden daha sonra kestirimler HDD’li bilgisayarlara da gelecek.
- Büsbütün engellense bile kimi vakit nazaranv Çubuğunda “kullanımdaki konum” simgesinin görünmesine niye olan bir sorun düzeltildi.