Teknoloji Profesyonelleri IT Strateji Günü’nde Buluşuyor

ItalioBrot

Global Mod
Global Mod
IT ve sistem yöneticilerini bir ortaya getirmeyi hedefleyen ve bu yıl beşincisi gerçekleşecek olan IT Strateji Günü’nde; Karel ile birlikte Amazon Web Services, BGA Security, Dell EMC, Forcepoint, Intel, Juniper Networks, McAfee, Microsoft, Oracle, Paloalto, SAS, TESİD ve Vmware’den dalın değerli IT yöneticileri trendler ile gelecek vizyonlarını aktaracak.

10.000’in üzerinde IT profesyonelinin dinleyici olarak katılacağı aktiflik 8 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 10:00 – 16:00 içinde gerçekleşecek.

Pandemi ötürüsıyla bu yıl büsbütün online olacak aktiflikte konuşmacılar bulut hizmetleri, akıllı kentler, objelerin interneti, yapay zeka ve siber güvenlik üzere konularda Türkiye IT kesimine ait orta ve uzun vadeli öngörülerini paylaşacak.

  • Tarih: 8 Aralık 2021 Çarşamba
  • Saat: 10:00 – 16:00
Aktiflik programı ve fiyatsız kayıt için tıklayınız