Samsung Galaxy Tab A7 Lite ile Eğitim ve Cümbüş Bir Ortada

ItalioBrot

Global Mod
Global Mod
Tabletler bilhassa son devirde eğitim, bağlantı ve üretim muhtaçlıklarını karşılayan vazgeçilmez aygıtlar içindeki gücünü sağlamlaştırmaya devam ediyor. Samsung’un kullanıcıların değişen beklentilerini karşılamak hedefiyle geliştirdiği en son tabletlerden Galaxy Tab A Serisi ülkemizde büyük istek gorerek 1 milyon satış adedine ulaştı. Kullanıcıların her an tüketebilecekleri içerikler için son derece uygun bir yol arkadaşı olarak tasarlanan ve öne çıkan özellikleriyle en tanınan tabletlerden birine dönüşen Galaxy Tab A7 Lite tablet ise Türkiye’de 1,5 milyon satış adedine yanlışsız ilerliyor.

Kompakt tasarımı, şık ve sağlam metal kasasıyla basitçe taşınabildiğinden öğrencilerin çantasına da rahatça sığan Galaxy Tab A7 Lite, yüküyle çocuklara yük olmuyor. Aygıt heyecan veren cümbüş sistemi ve üstün performansı ile de öğrencilerin günlük hayatlarına renk katan bir arkadaş. Öğrenciler bu tablet ile eğitimlerini destekleyecek faydalı bilgilere ulaşabilmenin gönül rahatlığını yaşarken eğitimlerinden daha sonra sinema izlemenin ve oyun oynamanın keyfini de çıkarabiliyor. Galaxy Tab A7 Lite’ın 3 GB RAM ve 8,7 inç geniş ekranıyla çocuklar sinema izlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkarıyor. 5.100mAh pil gücü yardımıyla de bir yere gitmeleri gerektiğinde yahut izleyecek epeyce fazla içerik olduğunda, tableti uzun müddet şarj aygıtlarına gereksinim duymadan kullanabiliyor…

Samsung Kids uygulaması yardımıyla bu tabletler, çocukların internet gezintileri için inançlı bir ortam oluşturulmasını da mümkün kılıyor. Çocuklarının kendilerine özel karakterlere ve uygulamalara erişmelerini sağlamak için ebeveynlerin süratli erişim panelinde Samsung Kids uygulamasına dokunması kâfi oluyor. Ebeveyn denetimi özelliği, anne ve babaların kullanım ve oyun müddetini denetleyerek tableti çocuklarına gönül rahatlığıyla vermesini sağlıyor.