Önek 02, kime ait? Şehir ve il

Futurist

New member
02, İtalya'nın ana şehirlerinden birinin telefon önekidir ve aynı telefon bölmesindeki birçok belediyeyi içerir.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 5 Mayıs 2025, 10:33

Senin Telefon SesleriVe gör Bilmediğiniz 02 önekli numaraHemen soruyorum kime ait. Bu makalede, bir telefon bölmesinin 02 önekiyle ne ilişkili olduğunu görüyoruz ve çağrı almanız durumunda sizi endişelendirmesi gereken öneklerden biri olmadığı için.

02 öneki hangi alandır?

. Önek 02 Öncelikle i karakterize eden bir önek sabit numaralarmobil değil. Bu önek Tüm İtalya'nın en büyük ve en önemli şehirlerinden biri: Milano. Önek Olumsuz anlar Yalnız Orası Milan'ın metropol şehri. Birkaç ben var Bergamo, Como, Monza ve Brianza, Lodi, Pavia ve Varese eyaletindeki belediyeleraynı önek paylaşır. Önek 02 ile bir arama alırsanızBu nedenle bunu bilin Milano'dan veya bazı komşu belediyelerden geliyor. Muhtemelen bu alanlarda kişiyi kaydetmediğiniz bilgiye sahipsiniz, bu nedenle hemen endişelenmiyor ve a priori yanıt vermekten kaçının.

02 önekinin tarihi ve Milanese Telefon Ağı

Orada öneklerin doğumu İtalyan telefon tarihine, 70'ler. Bu sürmek birinden Manuel Telefon Ağı bire telesekarlıkbu da sayıların doğrudan yazılmasına izin verdi. Sahip Çeşitli coğrafi alanları tanımlayın ve bu alanlar arasında iletişime izin ver, onlar Tanıtılan telefon önekleri. Aralarında Milan bölgesinin tarihi 02. İleCep numaralarının tanıtımı, önekteki 0 sayısı hem sabit yerel hem de cep telefonu numaraları için öngörülmüştür. İçinde 2001 olmuş cep telefonu numaralarıyla ortadan kaldırıldısadece sabit olanlar için kalır. . Milano ve komşu bölgelerin öneki 02 zaman içinde hiç değişmediBugüne girişinden aynı kalıyor. Orada Milanese Telefon Ağıdoğdu 1877Bugüne kadar İtalya'da en gelişmiş ve kapsananlardan biritarafından yönetildi Telekom Italia Ve bu her iki kapsamı da sunuyor 4G O 5G.

Önek 02: belediyeler ve komşu alanlar tarafından kapsanan alanlar

YanındaMilan'ın tüm metropol şehri Ve ben belediyeler onun vilayet (gibi Sesto San GiovanniBrexCusanoCinisels Balsam vb.), Ayrıca ben Bergamo, Como, Monza ve Brianza, Lodi, Pavia ve Varese eyaletindeki belediyeler 02 önekine sahiptir. Biri için tam liste 02 önekini sağlayan birçok İtalyan belediyeden ziyaret edebilirsiniz. Çeşitli İtalyan belediyelerinin öneklerinin kaydı ile ilgili sitehem en iyi bilinen hem de daha küçük olanları bildiren Ters çevirmek veya Persiko'ya gayret. Belirtiyoruz önek sadece iki basamaktan oluşurBu nedenle ben 020, 021 sayıları vesaire. Önek değillerAncak üçüncü rakam gerçek sayının bir parçası.

Önek 02: merak ve günlük yaşamda kullanım

İle Bugün . Önek 02 sabit sayılarla sınırlıdır2001 yılında mobil telefon tarafından ortadan kaldırıldı. Ana farklılıklar Bu ikisi arasında Aşağıdakiler sayı türü: Ben sabit numaralar A ile ilişkilidir fiziksel telefon hattı ve ihtiyaç o zaman Bir KurulumBunlar hareketli Ben taşınabilir ve kullanın İletişim kurmak için mobil ağ. Daha önce de belirtildiği gibi, Önek 02 neredeyse hiç dolandırıcılık için hiç kullanılmazAncak, Milano ve komşu alanlardan gelmek pazarlama ile güçlü bir şekilde bağlantılı. 02 önekli bilinmeyen bir numaradan bir telefon görüşmesi Neredeyse kesinlikle bir telemarketing çağrısıçağrı sinir bozucu olarak kabul edilir telefon kullanan herkesten. Bazen bu telem pazarlama “evet aldatmaca” nı kullanırhangi talihsiz çağrıyı kim cevapladı “Evet” deyin. Bu durumda evet istenmeyen bir sözleşmenin imzalanmasına devam edecek.

Bu önekle bir arama alırsanız endişelenmeniz gerekiyor mu?

Son yıllarda, Belirli telefon önekleriyle ilgili dolandırıcılık giderek daha sık görülüyor. Bunlar, kurbanla temas kurmak ve daha sonra zorlu veri veya para ile oluşur. . Bu nedenle şüphe meşrudan daha fazlasıdır: Önek 02 ile görüşmeler hakkında endişelenmeniz gerekir? Vakaların büyük çoğunluğunda, HAYIR. 02 önekiyle ilgili dolandırıcılık vakaları var, ancak neredeyse 10 yıl öncesine dayanıyor ve o zamandan beri vakalar çok düşük. Eğer alırsan A 02 önekli bir sayıdan arayınMuhtemelen aittir numarayı kaydetmediğin biriveya ile Milano ve çevre şirketleri veya kurumları. Yani, dolandırıcılık için endişelenmeyin: En çok bunlar sinir bozucu spam çağrılarıBunlardan bazıları istemediğiniz bir planın imzalanmasına yol açabilir. Ancak bu önek ne olursa olsun olur.