Önderlerden Fatma Girik için taziye: Ülkemizin başı sağ olsun

YuvarlakMasa

Global Mod
Global Mod
Sinema dünyasının ünlü ismi bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin ağır bakım ünitesinde hayatını yitirdi. Uzun vakittir sıhhat problemleriyle gayret eden Girik’in vefat haberini öğrenen muhalefet partilerinin başkanları CHP‘li Kılıçdaroğlu, YETERLİ Parti‘li Akşener, Gelecek Partili Davutoğlu, DEVA Partili Babacan Twitter hesaplarından taziye bildirileri yayımladı.

Tüm başkanlardan ‘usta’ vurgusuyla vurguladığı sanatçı için ‘ülkemizin başı sağ olsun!’ diyerek ıstırabını lisana getirdi.

CHP’Lİ KEMAL KILIÇDAROĞLU:

Kılıçdaroğlu’nun Fatma Girik’i hastane ziyaretinden

Cumhuriyet Halk Partisi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şahsi Twitter hesabından gönüllere taht kuran vurgusuyla bahsetmiş olduğu Girik için şu kelamları kaydetti:

”Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük ıstırap duydum.

Topluma ayna tutan yapıtlarıyla ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye liderimiz #FatmaGirik’e Allah’tan rahmet diliyorum.

Ülkemizin başı sağ olsun!”

İşte o paylaşım:

Sanat ve siyaset dünyamızın usta ismi Fatma Girik’in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Topluma ayna tutan eserleriyle ve siyasetteki duruşuyla gönüllerde taht kuran Şişli eski belediye başkanımız #FatmaGirik’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun! pic.twitter.com/IZiBwbJc5H

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 24, 2022

GÜZEL PARTİ’Lİ MERAL AKŞENER:

UYGUN Parti önderi Meral Akşener, şahsi Twitter hesabından Girik için unutulmaz izler bıraktığına vurgu yaparak taziye bildirisinde şu kelamları kaydetti:

”Hayat verdiği karakterler ile Türk sinemasında unutulmaz izler bırakan kıymetli sanatkarımız #FatmaGirik’i kaybettiğimizi ıstırapla öğrendim.

Merhumeye Aziz Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yeri cennet olsun…”

İşte o paylaşım:

Hayat verdiği karakterler ile Türk sinemasında unutulmaz izler bırakan değerli sanatçımız #FatmaGirik'i kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Mekânı cennet olsun… pic.twitter.com/fmgj6EPpBe

— Meral Akşener (@meral_aksener) January 24, 2022

GELECEK PARTİLİ AHMET DAVUTOĞLU:

Gelecek Partisi önderi Ahmet Davutoğlu, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile ünlü sanatçı Fatma Girik’e rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sıhhati dileklerini şu sözlerle lisana getirdi:

”Türk sinemasının usta oyuncularından, bir devir Şişli Belediye Başkanlığı misyonunu de üstüne alan Fatma Girik’in vefatını hüzünle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

Ruhu şad, yeri cennet olsun.”

İşte o paylaşım:

Türk sinemasının usta oyuncularından, bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı görevini de üstlenen Fatma Girik’in vefatını üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) January 24, 2022

DEVA PARTİLİ ALİ BABACAN:

”Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden, hem oyunculuğuyla birebir vakitte hamasetiyle gönüllerde yer alan #FatmaGirik’in ortamızdan ayrıldığını hüzünle öğrendim.

Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere, ülkemizin başı sağ olsun.”

İşte o paylaşım:

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden, hem oyunculuğuyla hem de cesaretiyle gönüllerde yer alan #FatmaGirik’in aramızdan ayrıldığını üzüntüyle öğrendim.

Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesi olmak üzere, ülkemizin başı sağ olsun. pic.twitter.com/9lacce1ARP

— Ali Babacan (@alibabacan) January 24, 2022