ADATA, Yeni Kuşak Eserlerini Ödüllü Bir Müsabakayla Kutluyor

ItalioBrot

Global Mod
Global Mod
ADATA Technology, “ADATA Creates Legends” isimli ödüllü yarışını duyurdu. Markanın yeni jenerasyon eserleri hakkındaki farkındalığı artırmayı hedefleyen müsabaka kapsamında telefonlar için duvar kâğıtları hazırlayan kullanıcılar 2000 dolar pahasındaki mükafatları kazanma fırsatını yakalayacak.

ADATA LEGEND Ailesi SSD Modelleri

Kampanya kapsamında öne çıkan eserlerden birincisi markanın geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı LEGEND ailesi yeni SSD modelleri. ADATA LEGEND 740 ve 750 modelleri kullanıcılara PCIe Gen3x4 ve NVMe 1.3 teknolojilerinin imkânlarını sunuyor. İki modelden LEGEND 740 saniyede 2500MB’a varan okuma ve 2000MB’a varan yazma hızına ulaşabiliyor. Bu da içerik üreticilere ve profesyonel kullanıcılara muhtaçlık duydukları kesintisiz performansı veriyor. En yeni Intel ve AMD platformlarla uyumlu olan eserler PC yahut dizüstü sistemlerde vazgeçilmez bileşenler olarak yerlerini garantiliyor.

Marka daha fazla performans isteyen kullanıcılar içinse PCIe Gen4x4 ve NVMe 1.4 teknolojisine sahip LEGEND 840 modelini sunuyor. Bu sayede LEGEND 840, saniyede 5000MB’a kadar okuma ve 4500MB’a kadar yazma hızına erişebiliyor.

ADATA DDR5-4800 Bellek

ADATA DDR5-4800
bellek performans çıtasını oldukça üst taşıyor. İşlemci çekirdeği başına bant genişliğini artıran bu yeni kuşak RAM saniyede 4800MT (megatransfer) sürate ulaşabiliyor. Hâlihazırda 8GB, 16GB ve 32GB kapasiteli modülleri bulunan eserin daha geniş kapasite sunan versiyonları da yolda. Kapasite ve yüksek performans kadar istikrarlı çalışmaya da ehemmiyet veren eser Entegre Güç İdare Devresi (PMIC) ve Kusur Düzeltme Kodu (ECC) özelliklerine de sahip.

ADATA Premier Extreme SDCX SD 7.0 Express Kart

Hafıza kartlarındaki en yeni standart olan SD 7.0 ile uyumlu olan ADATA Premier Extreme SD 7.0 Express Kart, kullanıcılara devrimsel özellikte bir hafıza kartı sunuyor. Hem PCIe birebir vakitte NVMe teknolojilerinden faydalanan bu yeni kart adeta bir küçük SSD. Eser, PCIe Gen3x1 ve NVMe takviyesi yardımıyla saniyede 800MB’a kadar okuma ve 700MB’a kadar yazma hızına ulaşabiliyor. Bu da SATA SSD’lere kıyasla 1,5 kat daha yüksek sürat anlamına geliyor. UHS-II SD ve UHS-I SD kartlarla karşılaştırıldığında ise bu fark 2,7 ile 8 kata çıkıyor.

ADATA Creates Legends Kampanyası


ADATA yeni jenerasyon mamüllerinin çıkışını kutlamak için ödüllü bir müsabaka düzenliyor. Bugünden itibaren 10 Aralık 2021’e kadar sürecek müsabaka kapsamında kullanıcılar hazırladıkları duvar kâğıtları ile 2000 dolar kıymetindeki mükafatları kazanma bahtını yakalayacaklar. Kazanmak için iştirakçilerin kampanya sitesindeki duvar kâğıtlarını indirip bunlar üzerinde kendi dizaynlarını yaparak, @adata_global ve indirdikleri özgün duvar kâğıdının yaratıcısını etiketleyip #AdataCreatesLegends etiketiyle Instagram üzerinden paylaşmaları gerekiyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.